Rekommenderas

Om du köper tre böcker eller flera så bjuder vi på frakten! Om du tycker om We can all contribute kanske du också gillar följande böcker:

 
Köp tre böcker eller fler
så betalar vi frakten!

We can all contribute

av Carl-Johan och Christian Brandt

wcac
ISBN: 9789186061968
Bandtyp: Inbunden
Utgivning: 2013
Antal sidor: 288
Pris: 447 SEK

(Click here to order the book from outside Sweden.)

40 artister. Två bröder. En kamera.

We Can All Contribute är årets snyggaste och mest inspirerande fotobok, en exklusiv samling porträtt av svenska artister med stora hjärtan. (Boken väger 2,5 kilo).

Bröderna Christian och Carl-Johan Brandt, till vardags läkare respektive ekonom, har under två års tid porträtterat 40 svenska artister i ett unikt projekt. Det som började som en vild idé resulterade i en ambitiös och vacker fotobok där samtliga inblandade har ställt upp helt utan ersättning för att därigenom stödja Läkare utan gränser. De vackra fotona samsas med personliga texter skrivna av artisterna själva, utdrag från låttexter och anekdoter från mötena. Sven-Bertil Taube, Eva Dahlgren, Timbuktu och Helena af Sandeberg och 36 andra svenska musiker och skådespelare bjuder generöst in och låter oss komma nära.

Vilka artister som skulle delta i fotoprojektet var inte bestämt från början. Man började med ett par kontakter och förlitade sig på att varje person som ställde upp skulle lämna över stafettpinnen till en ny och intressant artist. Det blev en spännande resa som förutom en stor bredd av medverkande också ledde till ett djup och ett engagemang som genomsyrar hela boken.

Läs mer på www.wcac.se

 

Om författaren

Bröderna Brandt web

Carl-Johan och Christian Brandt

Bakom WCAC (We Can All Contribute) står fotografen Carl-Johan och hjärnkirurgen Christian Brandt, två individer men också bröder som efter ett par år på varsitt håll åter har förenats i de gemen­samma intressena för foto, ...

Läs mer...