Köp tre böcker eller fler
så betalar vi frakten!

Idésmart

av Ingrid Remvall

idésmart
ISBN: 9789187935510
Utgivning: september 2016
Pris: 168 SEK

Sverige kryllar av unga talanger och eldsjälar med en längtan efter att starta företag, förändra världen och driva olika kreativa projekt. Viljan finns, idéerna är det absolut ingen brist på – däremot behövs fler verktyg för att kunna gå från ord till handling. 

Med denna bakgrund skapades ”Idésmart” – en verktygslådan för unga entreprenörer, changemakers och kreatörer. Den går igenom hela processen från att hitta inspiration och självförtroende och utforma en idé till att skapa sitt bästa projektteam, göra handlingsplaner och sälja in sitt projekt. Boken innehåller kreativa verktyg, tips och råd och intervjuer med personer som förverkligat egna drömmar, t.ex. samiska artisten Maxida Märak, vloggaren Clara Henry, astronauten Christer Fuglesang och mentalisten Henrik Fexeus.

Boken är ett sätt att ge alla unga, oavsett bakgrund, bättre möjligheter att förvalta sitt idékapital, att realisera sina drömmar och att möta framtiden. Den är ett samarbete mellan Ingrid Remvall och Young Innovation HUB (YIH)  genom Fryshuset.

 

 

Om författaren

ingridremvall

Ingrid Remvall

Ingrid Remvall är barn-och ungdomsförfattare, Art Director som arbetar med pedagogiska koncept och beteendevetare i botten. Ingrid har under ett par års tid suttit med i juryn för Ung Företagsamhet och har hållit i workshops inom kreativitet och ...

Läs mer...