Rekommenderas

Om du köper tre böcker eller flera så bjuder vi på frakten! Om du tycker om Ett universum ur ingenting kanske du också gillar följande böcker:

 
Köp tre böcker eller fler
så betalar vi frakten!

Ett universum ur ingenting tillfälligt slut

av Lawrence M. Krauss

Universum omslag web
Originaltitel: A universe from nothing
ISBN: 9789186061548
Utgivning: 2012
Pris: 234 SEK

Varifrån kommer universum? Vad fanns innan det? Vad döljer sig i framtiden? Och, slutligen, varför finns det någonting istället för ingenting?

Ett universum ur ingenting är en spännande kosmologisk berättelse. Över en miljon har redan sett författarens föreläsning på Youtube.

Med humor och tydliga förklaringar tar Lawrence M. Krauss med oss tillbaka till början av början, och förklarar hur vårt universum uppstod – och hur det kommer att upphöra. Han provocerar, utmanar och roar samtidigt som han formulerar själva grundstommen för existensen på ett helt nytt sätt. ”Glöm Jesus,” säger Krauss, ”stjärnorna dog för att du skulle kunna födas.”

Ett universum ur ingenting rekommenderas av The Guardian som en av de bästa populärvetenskapliga böckerna i år.

Om författaren

Lawrence Krauss (2)

Lawrence M. Krauss

Lawrence M. Krauss är professor i fysik vid Arizona State University och ansvarig för the Cosmology Initiative och the Origins Initiative vid samma universitet. Han har tidigare bland annat skrivit den bästsäljande boken Fysiken i ...

Läs mer...

Mer om Ett universum ur ingenting